Xpert Albania

XPERT ALBANIA
Platforma e parë dhe e vetme për rekrutim stafi CallCenter
TARIFA KONKURUESE
Fillo të përdoresh shërbimin e specializuar të rekrutimit me tarifat më konkuruese.
XPERT ALBANIA
Bëhuni partneri ynë afatgjatë dhe përdor teknologjinë që ne ofrojmë dhe CRM e specializuar për rekrutim
Previous
Next

XPERT

Ne jemi Xpert në fushën e gjetjes së stafit që do ta çoj kompaninë tuaj në një tjetër nivel. Prej 12 vitesh punojmë për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë në rekrutimin e personelit që i nevojitet kompanive CallCenter.

Xpert, ka zgjedhur të perfeksionohet në këtë mënyrë për të ndihmuar kështu kompanitë të cilat preferojnë të rekrutojnë stafin e duhur, duke përcjellë tek këto kompani, aplikimet e shumta për pozicionet vakante.
Ajo çfarë na bën të ndihemi krenarë është fakti se bashkëpunimi është afatgjat dhe kompanitë na kanë besuar ne këtë pjesë të vështirë si proçes tepër i rëndësishëm për mbarëvajtjen e punës.
Më shumë

Bashkëpunëtorët tanë

Pozicione vakante

xpert_clients_slide_innovaway

Help Desk Business to Business

Gjuha: Italisht  / Gjuhë e dytë përbën avantazh
Orari: Part time / Full time 

 

Kontakt

INNOVAWAY ALBANIA

Help Desk Business to Business

Back office dhe Help Desk

-Paga nga 55.000 deri ne 63.000 lek Neto
-Kërkojmë 36 persona te cilet duhet te flasin shumë mirë italisht. 

-Njohja e nje gjuhe te dyte si gjithmone eshte avantazh (anglisht, frengjisht, gjermanisht, spanjisht).