Xpert Albania

logo_slide_clients_innovaway_tirana

Help Desk Business to Business​

 Italisht   |  
Part-Time Full-Time   |  
Tirane

-Part ime / Full time 24 ore gjatë ditës dhe natës.

-Paga nga 55.000 deri ne 63.000 lek Neto
-Kërkojmë 36 persona te cilet duhet te flasin shumë mirë italisht.

-Njohja e nje gjuhe te dyte si gjithmone eshte avantazh (anglisht, frengjisht, gjermanisht, spanjisht).

Kontakt