MIRËSEVINI NË XPERT

Ne! 

Ne jemi EXPERT
Platforma e parë dhe e vetme  për rekrutime stafi Call Center. 

Misioni!

Misioni i  EXPERT është të suportojmë të gjithë bashkëpuntorët tanë me stafe  të kualifikuara. 

Shërbime!

EXPERT ofron gjetjen e stafeve të kualifikuara për cdo Call Center që është bashkëpunëtori jonë. 

EXPERT ALBANIA

Operon kudo në Shqipëri!

Kontakti

+ 355 67 50 22 244

Disponibiliteti 10:00 - 19:00

Adresa: Rr.Spiro Velko,
Kompleksi Mangalem 21