Xpert Albania

XPERT ALBANIA
Platforma e parë dhe e vetme për rekrutim stafi CallCenter
TARIFA KONKURUESE
Fillo të përdoresh shërbimin e specializuar të rekrutimit me tarifat më konkuruese.
XPERT ALBANIA
Bëhuni partneri ynë afatgjatë dhe përdor teknologjinë që ne ofrojmë dhe CRM e specializuar për rekrutim
Previous
Next

XPERT

Ne jemi Xpert në fushën e gjetjes së stafit që do ta çoj kompaninë tuaj në një tjetër nivel. Prej 12 vitesh punojmë për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë në rekrutimin e personelit që i nevojitet kompanive CallCenter.

Xpert, ka zgjedhur të perfeksionohet në këtë mënyrë për të ndihmuar kështu kompanitë të cilat preferojnë të rekrutojnë stafin e duhur, duke përcjellë tek këto kompani, aplikimet e shumta për pozicionet vakante.
Ajo çfarë na bën të ndihemi krenarë është fakti se bashkëpunimi është afatgjat dhe kompanitë na kanë besuar ne këtë pjesë të vështirë si proçes tepër i rëndësishëm për mbarëvajtjen e punës.
Më shumë

Bashkëpunëtorët tanë

Pozicione vakante

xpert_clients_slide_mycall

Operator Call Center / Italisht

Gjuha: Italisht
Eksperienca: Me dhe pa eksperiencë
Fushata: Investimet
Orari: Full time 10:00 – 19:00 

xpert_clients_slide_telex

Operator / Menaxher Grupi / Retention

Gjuha: Frengjisht
Eksperienca: Po
Fushata: Investimet
Orari: Full time 

xpert_clients_slide_innovaway

Help Desk Business to Business

Gjuha: Italisht  / Gjuhë e dytë përbën avantazh
Orari: Part time / Full time 

 

xpert_clients_slide_mycall

Operator Call Center / Italisht

Gjuha: Italisht
Eksperienca: Me dhe pa eksperiencë
Fushata: Investimet
Orari: Full time 10:00 – 19:00 

xpert_clients_slide_globaladvertising

Operator Call Center

Gjuha: Italisht / Gjermanisht / Spanjisht ( nivel i lartë )
Eksperienca: Jo (përbën avantazh)
Orari: Full Time 9:00-18:00

xpert_clients_slide_globaladvertising

Team Leader

Gjuha: Italisht / Gjermanisht / Spanjisht ( nivel i lartë )
Eksperienca: Minimumi 1 vit si Team Leader në sektor
Orari: Full Time

Agjent Financiar (2 Pozicione)

Gjuha: Italisht
Eksperienca: 1 Vit
Orari: Full time 09:00 – 18:00  

Kontakt

INNOVAWAY ALBANIA

Help Desk Business to Business

Back office dhe Help Desk

-Paga nga 55.000 deri ne 63.000 lek Neto
-Kërkojmë 36 persona te cilet duhet te flasin shumë mirë italisht. 

-Njohja e nje gjuhe te dyte si gjithmone eshte avantazh (anglisht, frengjisht, gjermanisht, spanjisht).