Xpert Albania

xpert_clients_slide_mycall

Operator Call Center / Italisht

 Italisht  |  
Full-Time  |  
Tirane

Kerkohen operator me dhe pa eksperiencë!

-Fushata : Investimet
-Paga Bazë me eksperiencë : 60.000 lek Neto
-Bonuse : Shumë motivuese
-Niveli i italishtes : Mbi mesataren
-Oraret Full time: 10:00 – 19:00
Adresa: Unaza e Re, Astir.
Për më shumë detaje rregjistrohu!

Kontakt