Xpert Albania

xpert_clients_slide_mycall

Operator CallCenter

 Italisht  |  
Full-Time  |  
Tirane

Kerkohen operator me dhe pa eksperiencë!

-Fushata : Investimet
-Paga Bazë me eksperiencë : 60.000 lek Neto
-Bonuse : Shumë motivuese
-Niveli i italishtes : Mbi mesataren
-Oraret Full time: 10:00 – 19:00
Adresa: 21 Dhjetori, tek komisariati numër 2
Për më shumë detaje rregjistrohu!

Kontakt