Xpert Albania

xpert_clients_slide_globaladvertising

Team Leader

 Italisht Gjermanisht Spanjisht   |  
Full-Time  |  
Tirane

Përshkrimi i punës:

-Minimumi 1 vit eksperiencë si Team Leader në sektor

-Njohje shumë e mirë e gjuhës së kërkuar

-Aftësi shumë të mira komunikimi dhe organizimi të punës në grup

Ofrojmë:

-Kontratë pune të rregullt

-Pagë bazë të standarteve Evropiane + bonuse nga më të lartat në treg

-Per te aplikuar rregjistrohu

-Adresa : Tirane Stacioni trenit, kompleksi Usluga (përballë me kolegjin universitar Beder, kati 2)

Kontakt