Xpert Albania

xpert_clients_slide_globaladvertising

Operator Call Center

 Italisht Gjermanisht Spanjisht   |  
Full-Time  |  
Tirane

Përshkrimi i punës:

Paga : 60.000 lek Neto
-Disponibiliteti Full Time 9:00-18:00
-Njohje e mirë e gjuhës përkatëse
-Eksperienca në sektor përbën avantazh

-Pagë bazë + bonuse në bazë të performancës

-Kontratë pune të rregullt

-Trajnime të vazhdueshme dhe mundësi rritje profesionale

-Për të aplikuar rregjitrohu.

-Adresa : Tirane Stacioni trenit, kompleksi Usluga (perballe me kolegjin universitar Beder, kati 2)

Kontakt